dijous, 9 de desembre del 2010

FEINES DE LITERATURA I ARQUEOLOGIA 2N BATX

DE NOU HEM DE TREBALLAR PER A LA 2a AVALUACIÓ.
  1. Com ja sabeu ( ho podeu comprovar al power point de Tit Livi o a la informació que teniu de llatí PAU al bloc)cal fer una lectura obligatòria de capítols del llibre I de ab urbe condita.Els resums d'aquests apartats els heu d'enviar al correu que surt a la part superior del bloc.L'últim dia que miraré la feina serà el 14 de gener 2011.


  2. A més caldrà fer un power point en grup sobre les ciutats romanes que entren a la selectivitat:les principals i aquelles que contenen restes romanes.Trobareu també al marge dret del bloc quines ciutats són( pau llatí) i, a més, adreces d'internet per treballar-les bé(arqueologia Hispània). Comprovaré la feina al bloc el 4 de febrer del 2011.Aquesta feina formarà part del 30% de la nota de cultura. (Pont d' Alcàntara).
  3. Al final de les orientacions pau trobareu un llistat de monuments i ciutats concretes.Busqueu les imatges i afegiu-les al power point.

guió orientatiu:ubicació geogràfica,habitants preromans,nom preromà de la ciutat,data de fundació,nom romà,història (arribada dels romans,procés de romanització,etc) distribució urbanística de la ciutat(com és el plànol de la ciutat romana) restes romanes.I tot allò que no he escrit i que tingui relació amb la pervivència del món romà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada